Läs mer

Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Filtrera
Filtrera 32 produkter
Varutyp
Bakpulver5 Kokosmjöl3 Sesammjöl2 Mandelmjöl2 Instant oats2 Cassavamjöl2 Vetemjöl1 Teffmjöl1 Tapiokamjöl1 Quinoamjöl1 Visa fler
Varumärke
Raw food shop7 da Carla6 Urtekram5 Funksjonell Mat3 Biofood3 Khoisan Tea2 Crearome2 Svenskt Kosttillskott2 AmanPrana1 Alg-Börje1
Märkning
Glutenkänslig 29
Ekologisk 22
Sortering
Popularitet
Core Instant Oats
1 kg
Core Instant Oats
49 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Core Instant Oats
3 kg
Core Instant Oats
129 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
32 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Bikarbonat
1 kg
Crearome Bikarbonat
74 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Mandelmjöl
500 g
149 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Cassavamjöl
500 g
49 kr
 
Mandelmjöl
400 g
149 kr
 
Quinoamjöl
300 g
58 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
73 kr
 
Sesammjöl
250 g
48 kr
 
Havremjöl
500 g
29 kr
 
Tapiokamjöl
350 g
35 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
49 kr
 
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
30 kr
 
Hampamjöl
350 g
37 kr
 
Kikärtsmjöl
500 g
39 kr
 
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
25 kr
 
Bananmjöl
400 g
65 kr
 

Nyttigt mjöl med naturligt innehåll

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.