Läs mer

Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Filtrera
Filtrera 34 produkter
Varutyp
Kokosmjöl5 Fibermjöl3 Bovetemjöl3 Sesammjöl2 Mesquitemjöl2 Mandelmjöl2 Havremjöl2 Guarkärnmjöl2 Vetemjöl1 Teffmjöl1 Visa fler
Varumärke
da Carla8 Rawfoodshop7 Mother Earth6 Urtekram5 Biofood3 AmanPrana1 Funksjonell Mat1 Alg-Börje1 Diet Food1 Svenskt Kosttillskott1
Märkning
Glutenkänslig 32
Ekologisk 28
Sortering
Popularitet
Core Instant Oats
1 kg
Core Instant Oats
69 kr
 
4,6
4.64 / 5
Betyg: 4.64 / 5
Mandelmjöl
500 g
159 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Guarkärnmjöl
125 g
75 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Sesammjöl
250 g
59 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Vetegluten
500 g
Rawfoodshop Vetegluten
73 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Pofiber Potex
300 g
Rawfoodshop Pofiber Potex
45 kr
 
Havremjöl
500 g
32 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Kokosmjöl Eko
400 g
49 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Kikärtsmjöl
500 g
45 kr
 
Tapiokamjöl
350 g
39 kr
 
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
29 kr
 
Quinoamjöl
300 g
65 kr
 
Bananmjöl
400 g
75 kr
 
Banana Powder
200 g
Diet Food Organic Banana Powder
135 kr
 

Nyttigt mjöl med naturligt innehåll

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.