Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 28 produkter
Urval
Varutyp
Bakpulver5 Kokosmjöl4 Mandelmjöl2 Instant oats2 Havremjöl2 Cassavamjöl2 Vetemjöl1 Teffmjöl1 Sesammjöl1 Rismjöl1 Visa fler
Varumärke
Raw food shop7 Urtekram5 Funksjonell Mat4 Khoisan Tea3 Biofood3 Svenskt Kosttillskott2 AmanPrana1 Alg-Börje1 Self Omninutrition1 Crearome1
Märkning
Glutenkänslig 24
Ekologisk 20
Sortering
Popularitet
Mandelmjöl
500 g
149 kr
 
Cassavamjöl
500 g
49 kr
 
Mandelmjöl
400 g
149 kr
 
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
5,0
5 av 5
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
32 kr
 
Sesammjöl
250 g
48 kr
 
Havremjöl
500 g
29 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
49 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
73 kr
 
Quinoamjöl
300 g
58 kr
 
Self Instant Oat
1 kg
Self Omninutrition Instant Oat
-70%
fr. 30 kr
99 kr
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
25 kr
 
Torrjäst EKO
9 g
10 kr
 
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
30 kr
 
Instant Oats
1 kg
Core Instant Oats
Nyhet
49 kr
 
Kokosmjöl
400 g
79 kr
 
Instant Oats
3 kg
Core Instant Oats
Nyhet
129 kr
 

Nyttigt mjöl med naturligt innehåll

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.