Läs mer

Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Filtrera
Filtrera Visar 30 produkter
Urval
Varutyp
Kokosmjöl4 Bakpulver4 Mandelmjöl2 Instant oats2 Havremjöl2 Cassavamjöl2 Vetemjöl1 Teffmjöl1 Tapiokamjöl1 Sesammjöl1 Visa fler
Varumärke
Raw food shop7 Urtekram5 Funksjonell Mat4 da Carla3 Biofood3 Khoisan Tea2 Svenskt Kosttillskott2 AmanPrana1 Alg-Börje1 Self Omninutrition1 Visa fler
Märkning
Glutenkänslig 27
Ekologisk 22
Sortering
Popularitet
Core Instant Oats
1 kg
Core Instant Oats
-20%
39 kr
49 kr
Core Instant Oats
3 kg
Core Instant Oats
-9%
117 kr
129 kr
Mandelmjöl
500 g
149 kr
 
5,0
5 av 5
Cassavamjöl
500 g
49 kr
 
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
5,0
5 av 5
Bikarbonat
250 g
Crearome Bikarbonat
32 kr
 
Vetegluten
500 g
Raw Food Shop Vetegluten
73 kr
 
Mandelmjöl
400 g
149 kr
 
Self Instant Oat
1 kg
Self Omninutrition Instant Oat
-70%
fr. 30 kr
99 kr
Sesammjöl
250 g
48 kr
 
Agar Agar
30 g
Khoisan Tea Agar Agar
49 kr
 
Havremjöl
500 g
29 kr
 
Tapiokamjöl
350 g
Nyhet
35 kr
 
Bakpulver Eko
115 g
Khoisan Tea Bakpulver
25 kr
 
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
30 kr
 
Hampamjöl
350 g
Nyhet
37 kr
 
da Carla Durramjöl
500 g
Nyhet
39 kr
 
Quinoamjöl
300 g
58 kr
 
Kokosmjöl
400 g
79 kr
 

Nyttigt mjöl med naturligt innehåll

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.