Läs mer

Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Filtrera
Filtrera 33 produkter
Varutyp
Kokosmjöl4 Bovetemjöl3 Vetemjöl2 Sesammjöl2 Mandelmjöl2 Havremjöl2 Fibermjöl2 Cassavamjöl2 Bakpulver2 Teffmjöl1 Visa fler
Varumärke
da Carla9 Rawfoodshop9 Urtekram5 Biofood3 Funksjonell Mat2 AmanPrana1 Alg-Börje1 Mother Earth1 Crearome1 Svenskt Kosttillskott1
Märkning
Glutenkänslig 31
Ekologisk 25
Sortering
Popularitet
Core Instant Oats
1 kg
Core Instant Oats
69 kr
 
4,5
4.55 / 5
Betyg: 4.55 / 5
Mandelmjöl
500 g
159 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Bikarbonat
1 kg
Crearome Bikarbonat
79 kr
 
4,8
4.83 / 5
Betyg: 4.83 / 5
Kokosmjöl
500 g
95 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Vetegluten
500 g
Rawfoodshop Vetegluten
73 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Sesammjöl
250 g
59 kr
 
4,7
4.67 / 5
Betyg: 4.67 / 5
Pofiber Potex
300 g
Rawfoodshop Pofiber Potex
45 kr
 
Guarkärnmjöl
125 g
75 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Bananmjöl
400 g
65 kr
 
Cassavamjöl
500 g
49 kr
 
Havremjöl
500 g
32 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Tapiokamjöl
350 g
35 kr
 
Kikärtsmjöl
500 g
39 kr
 
Kokosmjöl Eko
400 g
36 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Bakpulver
80 g
Urtekram Bakpulver
29 kr
 
Quinoamjöl
300 g
65 kr
 
Mandelmjöl
400 g
149 kr
 

Nyttigt mjöl med naturligt innehåll

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.