Mjöl

Variera och experimentera med olika sorters mjöl i dina bakverk. Här hittar både du som är glutenallergiker och du som vill baka lite nyttigare något att använda.

Trött på det gamla klassiska och torra vetemjölet eller kan du inte äta det? Under den här kategorin finner du härliga nötmjöl, fiberhusk, kokosmjöl och mycket mer som ger dina bakverk en helt ny touch. Glöm ditt gamla tråkiga bröd, och använd ett jordnöts-, eller mandelmjöl under brödbaket och låt den underbara nötiga doften spridas i hemmet. Dessa nötmjöl är även perfekta för dig som äter LCHF då nötter naturligt innehåller lite kolhydrater och mycket fett.

För dig som söker något alldeles extra och nytänkande finns även algmjöl som är rikt på vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror. Perfekt för dig som vill göra bakningen nyttigare och ge bakverken ett näringsrikt innehåll. Dessutom är många av mjölsorterna under denna kategori naturligt glutenfria, och för att göra den glutenfria bakningen lättare finns fibermjöl som fungerar som ett bra substitut till glutenet och dess bindande förmåga.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 28 produkter
Urval
Varutyp
Kokosmjöl6 Teffmjöl2 Mandelmjöl2 Majsmjöl2 Havremjöl2 Cassavamjöl2 Bakpulver2 Vetemjöl1 Sesammjöl1 Rismjöl1 Visa fler
Varumärke
Raw food shop7 Urtekram6 Biofood5 Funksjonell Mat4 AmanPrana1 Alg-Börje1 CocoVi1 Superfruit1 Crearome1 Self Omninutrition1
Märkning
Glutenkänslig 25
Ekologisk 21
Sortering
Popularitet