Läs mer

Aloe vera

Aloe vera är växten vars juice länge använts för hälsa och välmående, såväl invärtes som utvärtes. Aloe vera växer i tropiska klimat och har ett geléliknande innanmäte, som bland annat används för att göra Aloe vera juice.

Filtrera
Filtrera 5 produkter
Varumärke
NOBE4 Avivir1
Märkning
Ekologisk 1
Sortering
Popularitet
Aloe Vera Juice
1 L
Avivir Aloe Vera Juice Naturell
175 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Aloe Vera Sockerfri
20-pack
NOBE Aloe Vera Sockerfri
419 kr
440 kr
NOBE Aloe Vera
20-pack
NOBE Aloe Vera
419 kr
440 kr

Aloe Vera användning

Aloe vera juice används idag av många som ett dagligt tillskott för att bidra till mag- och tarmbalansen, samt för att gynna näringsupptaget i tarmen. Under den här kategorin har vi samlat många av vårt sortiments kvalitativa, rena och koncentrerade Aloe vera-juicer för dig som vill hjälpa din mage och hud med något alldeles extra.

I flera tusen år har människor använt gelen från Aloe vera-växtens blad för att hjälpa huden att läka och åter bli mjuk och fin. Faktum är att Aloe vera även länge har använts för att behandla många typer av besvär såsom förstoppning och olika hudåkommor som solsveda eller hudirritation. Idag är det många som använder Aloe vera för att lindra symptom från psoriasis och akne. En positiv effekt av att använda Aloe vera på huden är att många upplever att deras hud blir mjuk, slät och välmående.