Läs mer

Allergibesvär

Många lider av olika typer av allergier, såsom pollen och gräsallergi med bland annat kliande, irriterade ögon och täppt näsa som resultat.

Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varutyp
Enzymer1 Cellulosapulver1
Varumärke
Baltex1 Holistic1
Sortering
Popularitet
Tallbarksextrakt
60 kaps
Healthwell Tallbarksextrakt
199 kr
 
4,5
4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5
Holistic Pollenzym
60 kaps
Holistic Pollenzym
165 kr
 
4,5
4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5

Produkter för allergibesvär

Dessa allergibesvär kan verkligen vara tyngande, och göra vardagen svår att hantera. Därför har vi samlat ihop alla våra mest effektiva produkter som med hjälp av dess verksamma ingredienser, kan hjälpa till att lindra ditt obehag.

Allergi uppstår när immunsystemet reagerar på substanser i omgivningen som är oskadliga för de flesta individer. Dessa substanser kallas allergener och finns till exempel i kvalster, djurhud eller -päls, pollen, insekter, mögel, föda och i vissa läkemedel.

Allergiska reaktioner

När en allergisk person kommer i kontakt med en allergen uppstår en allergisk reaktion, som triggar ett antikroppsgensvar. När antikroppen sedan binder till allergenen frisätts en annan typ av ämne (ex. histamin), som bidrar till de allergiska besvären. Med hjälp av olika hjälpmedel kan du dock lindra dina allergibesvär för att orka återgå till en härlig och fartfylld vardag.