Allergibesvär

Många lider av olika typer av allergier, såsom pollen och gräsallergi med bland annat kliande, irriterade ögon och täppt näsa som resultat.

Dessa allergibesvär kan verkligen vara tyngande, och göra vardagen svår att hantera. Därför har vi samlat ihop alla våra mest effektiva produkter som med hjälp av dess verksamma ingredienser, kan hjälpa till att lindra ditt obehag.

Allergi uppstår när immunsystemet reagerar på substanser i omgivningen som är oskadliga för de flesta individer. Dessa substanser kallas allergener och finns till exempel i kvalster, djurhud eller -päls, pollen, insekter, mögel, föda och i vissa läkemedel. När en allergisk person kommer i kontakt med en allergen uppstår en allergisk reaktion, som triggar ett antikroppsgensvar. När antikroppen sedan binder till allergenen frisätts en annan typ av ämne (ex. histamin), som bidrar till de allergiska besvären. Med hjälp av olika hjälpmedel kan du dock lindra dina allergibesvär för att orka återgå till en härlig och fartfylld vardag.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 4 produkter
Varutyp
Saltpipa2 Enzymer1 Cellulosapulver1
Varumärke
Selamix2 Baltex1 Alpha Plus1
Sortering
Popularitet
PollaZym
60 kaps
Alpha Plus PollaZym
249 kr
 
Nasaleze
800 mg
Nasaleze Allergy Blocker
119 kr
 
Saltpipa
60 g
Selamix Saltpipa
329 kr