Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Svenskt Kosttillskott lanserar nya generationens kosttillskott

Svenskt Kosttillskott är i ständig utveckling och lanserar nu varumärket Healthwell QURE, en ny generations kosttillskott med avancerade och högdoserade kosttillskott. Budskapet kring Healthwell QURE är “When less is more” vilket innebär att produkterna är avancerade med så få ingredienser som möjligt.

Healthwell QURE är en ny generations kosttillskott med extra hög absorptionsförmåga.

Många av produkterna i Healthwell QURE är liposomala vilket betyder att de är tillverkade med en avancerad teknologi där liposomer används för att öka biotillgängligheten av näringsämnena. Enkelt förklarat är liposomala kosttillskott flytande kosttillskott med näringsämnet bundet till liposomer, som hjälper till att främja upptaget av näringsämnet i kroppen. Liposom är en fettkropp av fosfolipider (lecitin) med samma uppbyggnad som ett cellmembran. Näringsämnet ligger i kärnan av liposomen, som omges av detta fettlager. Studier har visat att liposomala kosttillskott har mycket bättre och högre upptagningsförmåga än traditionella kosttillskott. Alla produkter från QURE är högdoserade och har extra hög absorptionsförmåga i kroppen.

Vårt mål är att alltid vara i framkant och vara innovativa, Healthwell QURE är framtidens kosttillskott. Det gör mig stolt att vara med och ta steget in i framtidensäger Morgan Norrestam, VD på Svenskt Kosttillskott

Se alla våra tillskott från QURE.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej