Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Prestera med Enervit

Vill du hjälpa kroppen med att prestera optimalt under träning och tävling? Ge den de bästa förutsättningarna för att orka och därmed ge dig själv en mycket trevligare stund när du vill prestera fysiskt, då behöver kroppen rätt bränsle.

Föreställ dig en löprunda i morgonsolen eller varför inte en tidig cykeltur längs med vattnet. Till din hjälp har du Enervits Gel som är en kolhydratbaserad energiprodukt som används vid långvarig och intensiv aktivitet. Du tar upp till 4 Gels under första halvan av aktiviteten (en gel per timme), vilket kommer hjälpa dig att nå maximal prestation. Kanske är det just denna rundan du springer eller cyklar snabbare än någonsin? Du har åtminstone gett din kropp riktigt bra förutsättningar för att nå nya höjder.

Två kvinnor utomhud på varsin cykel med en shaker i handen.Ge din kropp rätt förutsättningar för att prestera på topp.

Gels från enervit

Enervits Gel är en kolhydratbaserad energiprodukt som används vid långvarig intensiv fysisk aktivitet. 4 st Gels är en källa till vitamin B2 som bidrar till att minska utmattning och trötthet, till en normal energiomsättning och till att skydda cellerna mot oxidativ stress och obalans i kroppen.

Enervit Gels

 
Enervit Pre Sport
 
Enervit Isotonic Gel
 
Enervit Pre Sport
 
Koffein-gel
 
Enervit Liquid
 
Enervit Gel

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej