BCAA 12000, Aminosyror - Ultimate Nutrition BCAA 12000, Aminosyror - Ultimate Nutrition
Ultimate Nutrition

BCAA 12000

Placerad i Mina favoriter
Storlek
Smak
##SALE_DATE##
Vårt pris
399,00 kr
 
Ca. pris
Kampanjpris
399,00 kr
 
Ord.pris
399,00 kr
Produkten är slutsåld och kommer ej inkomma igen.
Fri frakt! Fri frakt vid kr
Detaljerad information

Detaljerad information

Portion: 7,6 g (60 portioner)
Innehåll per1 portion 
Energi28 kcal 
118 kJ 
L-Leucin3 000 mg 
L-Isoleucin1 500 mg 
L-Valin1 500 mg 
Doseringsförslag: Blanda 1 skopa (7,6 g) med ett stort glas kallt vatten.Tag 2 portioner om dagen, ett emellan dagens måltider och ett direkt efter träningspasset. För kroppsbyggare rekommenderas 2 skopor vid varje intag.
Ingredienser: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, surhetsreglerande medel (citronsyra), vaxartad majs, aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (alluraröd AC).
Viktigt: Innehåller sötningsmedel. Rekommenderas ej till barn och ungdomar under 18 år. Rekommenderas ej till gravida och ammande. Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.
Tryck för att se detailjerad information för BCAA 12000.

Perfekt kombination

De tre grenade aminosyrorna i en perfekt kombination med varandra i högsta kvalité och smak. Fungerar utmärkt vid en maximal träningsdos.

  • 3 grenade aminosyror - L-leucin, L-isoleucin, L-valin
  • Hög kvalité och smak

Lär dig mer

 

L-Leucin

L-leucin är en essentiell aminosyra som ingår i proteinsyntesen.
 

BCAA

BCAA är ett aminosyratillskott som stimulerar proteinsyntesen.

Kundrecensioner

5,0 av 5
, 2013-09-09
Bra smak och mycket pulver för pengarna
Recension
Regler: För att recensera måste du ha provat produkten. Recensionen ska vara saklig och direkt relaterad till produkten. Produktfrågor hänvisas till kundtjänst. Din recension kommer att visas när den godkänts i vårt system vilket normal tar 1-3 arbetsdagar.
Tack för din recension!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte hållas ansvariga för innehållet i kommentarfältet. » Läs mer