Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Svenskt Kosttillskott är ett av Årets Superföretag 2020

Svenskt Kosttillskott har kvalat in på listan över Årets Superföretag 2020. Genom att uppfylla ett antal högt ställda kriterier och visa goda resultat under fyra års tid har Svenskt Kosttillskott i Upplands-Bro lyckats ta sig in på listan för tredje året i rad.

Morgan Norrestam, VD på Svenskt Kosttillskott

För sextonde året i rad har Bisnode tagit fram listan över Årets Superföretag. Totalt är det 709 företag som kvalar in på listan, med de flesta företag i Stockholms län. Svenskt Kosttillskott som ligger i Kungsängen i Upplands-Bro kommun har kvalificerat sig in på listan bland dessa 709 företag, vilket motsvarar cirka en promille av alla företag i Sverige.

Vi har sedan starten för 15 år sedan haft både tillväxt och vinst varje år, tack vare ett stort fokus på vårt kundlöfte där allt vi gör är långsiktigt och med kunden i fokus. Förutom ett brett utbud av produkter och snabba leveranser så är det kul att sälja produkter som verkligen kan göra skillnad för människor i deras liv, oavsett målsättning, säger Morgan Norrestam, VD på Svenskt Kosttillskott

Under flera års tid har Svenskt Kosttillskott visat på ökad omsättning och vinst samtidigt som företaget kunnat hålla stabilitet och långsiktighet i affären. Vilket bara är några av de högt ställda krav som ett företag behöver uppnå för att få komma med på listan över Årets Superföretag 2020.

-Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar, säger Per Weidenman, analytiker på Bisnode

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej