Läs mer

Träningstillbehör

Ett tufft och utmanande träningspass kräver sina träningstillbehör. Vi har ett stort utbud av träningstillbehör som gör att du kan ta din träning till nästa nivå men också som du kan ha användning för i din vardag.

Filtrera
Filtrera 199 produkter
Urval
Varutyp
Shakers91 Vattenflaskor50 Övrigt20 Hörlurar16 Väskor13 Böcker3 Pulsmätare2 Aktivitetsarmband2 Kylväska1 Accessoarer1
Varumärke
SmartShake41 BlenderBottle24 Klean Kanteen22 Svenskt Kosttillskott14 SmellWell12 Casall11 Urbanista9 Better You9 MIIEGO7 Metalshake7 Visa fler
Sortering
Popularitet
Pulsoximeter PO30
1 st
Beurer Pulsoximeter PO30
Nyhet
599 kr
 
Camille Tote
Pink/purple
6 Pack Fitness Camille Tote 400
-50%
600 kr
1199 kr
Running Light
1 st
FlipBelt Running Light
799 kr
 
MIIEGO M1+
Black
MIIEGO M1+
999 kr
 
GASP Duffel bag
Black
GASP Duffel bag
1199 kr
 
1 2 3

Vi har träningstillbehör som passar alla. Du kanske behöver en shaker eller en snygg och praktisk träningsväska? Med rätt tillbehör gör du livet lite enklare och bekvämare.

Med en snygg och praktisk shaker kan du enkelt blanda proteinshakes, pannkakssmet, ha vatten i eller förvara snacks och vitaminer. Vi har flera olika modeller i snygga färger. Matcha din shaker med en vattenflaska som du även kan använda utanför träningen. Att ha vid skrivbordet eller på jobbet. En snygg träningsväska där du kan ha alla dina saker är också en bra investering eller varför inte en gym bag? Förvara dina saker praktiskt och snyggt!

Välj bland träningshandskar, tejp och kalk för att få bättre grepp. Vi har flera olika hörlurar och tillbehör som är smidiga att använda vid träning. Lyssna på musik när du tränar för att höja motivationen ännu mer och peppa dig själv! För att hålla skorna fräscha efter flera svettiga och tuffa träningspass finns doftpåsar för skor i flera dofter. Använd påsarna både till dina träningsskor, arbetsskor eller vardagsskor. Du kan också lägga dom i gymväska för att ha fräscha kläder.

Elektroniska träningstillbehör

Mät din fysiska aktivitet med elektronik i form av digitala träningsklockor, perfekt att använda när du vill kunna mäta din träning på ett effektivt och enkelt sätt. Du kan till exempel mäta antal steg, puls, distans och mycket mer. En klocka är perfekt att använda i vardagen eftersom den är både snygg och praktisk. Vi har flera klockor som du kan använda när du tränar och vill kunna mäta din träning. Se vårt utbud här!

Alla våra träningstillbehör kan både användas på gymmet och hemma. Med rätt accessoarer och tillbehör blir både vardagsliv och träningen både roligare, smidigare och enklare. Välj bland alla våra produkter och hitta de produkter som passar dig bäst och gör att du tar din träning till nästa nivå.