Kaffe & te

Den svenska befolkningen är stordrickare av både kaffe och te, men de värmande dryckerna kommer i en uppsjö av smaker och syften. Här hittar du te i alla färger och koffeinfria kaffesorter.

Te är en av världens mest konsumerade drycker, som bland annat är rikt på antioxidanter som kan hjälpa till att skydda våra kroppars celler från oxidation. Här finner du flera olika tevarianter såsom det klassiska svarta teet, det EGCG-rika gröna teet och det vita teet utan koffein. Utöver det har vi örtte och rött te som framställs from roiboosbusken, och är ett mildare tealternativ för dig som inte gillar det vanliga teets beska smak. Välj bland naturliga smaker och ljuvligt smaksatta teer för att hitta din favorit!

Förutom te finner du även olika kaffesorter här, för den som är sugen på en varm dryck med en kraftigare och mer robust smak. Under kategorin kaffe finner du flera ekologiska alternativt och kaffe med protein, men även koffeinfritt kaffe för den som är känslig för koffein.

Välj och vraka bland olika te- och kaffesorter för en god och mysig stund för dig själv eller med dina kollegor och vänner!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 108 produkter
Urval
Varutyp
Örtte62 Grönt te19 Detoxte8 Svart te5 Rött te5 Kaffe4 Vitt te2 Lavendel1 Kamomill1 Hallonblad1
Varumärke
Yogi31 Pukka29 Friggs13 Midsona9 Clipper6 Alpha Plus3 Healthwell3 Apta Medica2 A.Vogel2 Crearome2 Visa fler...
Märkning
Ekologisk 83
Fairtrade 19
Sortering
Popularitet
1 2 3 4