Model search

Vill du bli Svenskt Kosttillskotts nya frontfigur?

Svenskt Kosttillskott är en av marknadens största återförsäljare av sporttillskott. Vi söker nu nya manliga och kvinnliga modeller som kan representera Svenskt Kosttillskott i vår marknadsföring i vår webbutik och i diverse olika medier. Du kommer kort och gott att synas lite varstans.

Vem är du?

Förutom att du tränar regelbundet, har ett fräscht yttre och gör dig bra på bild så är du en ambassadör för din idrott och lever som du lär. Du behöver inte ha VM-medaljer i bakfickan, men det är absolut en merit om du är framgångsrik i din idrott. Det är även en fördel om du bor i närheten av Stockholm, men det är absolut inget krav, viktigast är att du är flexibel och har möjlighet att ta dig till fotosessioner i Stockholm några gånger per år.

Alla är välkomna att söka; fitness- och gymfolk såväl som personer som tränar någon form av idrott. Har du vad som krävs? Skicka ett mail med bild på ansikte, helkropp framifrån och helkropp bakifrån till modelsearch@svensktkosttillskott.se

Obs! Sista ansökningsdag för att delta i tävlingen är 24:e mars. Finalisterna presenteras för röstning på www.svensktkosttillskott.se den 28 mars. Därefter låter vi svenska folket göra sin röst hörd och kora fram Svenskt Kosttillskotts nya Fitness Modell 2011.

Samtliga finalister kommer få ett kosttillskottspaket värde 500 kr från Svenskt Kosttillskott.