Lyftarskor

Lyftarskor är en god investering för dig som har begränsad rörlighet i fotlederna och utför moment som innefattar knäböjsrörelsen av olika slag, eller för dig som tränar crossfit, tyngdlyftning och styrkelyft.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 2 produkter
Storlek
L2 XL2
Pris
990 - 999 0 1000 - 1198 0
Sortering
Popularitet
Do-Win Lyftarskor
Do-Win Lyftarskor Black/Green
1198 kr
 
Do-Win Lyftarskor
Do-Win Lyftarskor Black/Grey
990 kr
 

Så fungerar lyftarskor

De lyftarskor ser till att göra är att du kommer upp med hälen som leder till att vinkeln i fotleden blir bättre och du kommer förhoppningsvis ner i din knäböj med snyggare och bättre vinkar i knäled, höft, rygg och bröstrygg.

När ska man använda lyftarskor?

Lyftarskor lämpar sig bäst för olika övningar av knäböj, frivändningar, ryck och stöt, men även för bänkpress då man kan använda sig av lyftarskor för att få mer kraft och kunna trycka på mer med benen. Kör du mycket crossfit kan även ett par lyftarskor vara en bra investering för att öka stabiliteten samt ge dämpning vid de olika tyngdlyftningövningarna.

Ett par lyftarskor garanterar inte ett perfekt utförande av de olika övningarna, men kan hjälpa till att bättra på dina vinklar. Men för ett korrekt utförande kan det vara bra att ta hjälp av någon på gymmet som är duktig eller anlita en personlig tränare som kan kolla om du utför dessa komplexa övningar rätt. Se även till att ibland utföra övningarna utan lyftarskor för att utmana rörligheten.