Under Black Friday kan du fynda bland kosttillskott, träningskläder, tillbehör, allt du kan tänkas behöva för att nå alla dina mål i både träning och vardag. Här hittar du alla våra erbjudanden!

Black Friday på Svenskt Kosttillskott

Gör dig redo för Black Friday på Svenskt Kosttillskott! Dagen inträffar fredag den 24 november, en dag fylld med grymma rabatter på en mängd olika varor för träning och hälsa. Men redan måndag den 20 november smygstartar vi, så kallat Black Week, med nya erbjudanden varje dag. Glöm inte att följa Svenskt Kosttillskott på Instagram så att du håller dig uppdaterad och inte går miste om våra grymma deals. Passa på att unna dig något eller varför inte köpa julklapparna redan nu?

Här hittar du alla våra Black Friday erbjudanden!

Vad är Black Friday?

Black Friday startade i USA redan på 1800-talet och är idag deras största shoppingdag med de största rabatterna på hela året. Många butiker öppnar redan vid midnatt och ofta bildas det långa köer utanför butikerna innan de har öppnat. Dagen har spridit sig och är nu startskottet på julhandeln i nästan hela världen. Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving vilket alltid är den fjärde torsdagen i november. På Svenskt Kosttillskott har vi sedan flera år tillbaka uppmärksammat denna dag genom att erbjuda våra kunder mängder av rabatter på en mängd olika varor.

Black Week

Flera företag har kampanjer under hela veckan fram till Black Friday. Men det slutar inte där, utan det fortsätter sedan över helgen och som avslut blir det Cyber Monday som är e-handelns egna dag för reor.