Solprodukter

Fixa sommarens snyggaste solbruna hud på ett hälsosamt vis. Vi har både skyddande, återfuktande och smarta solskyddsprodukter för alla hudtyper.


Solens värme lockar och visst är det härligt att vara ute i det vackra sommarvädret, men tänk på att skydda dig ordentligt från solens starka strålar. Att använda en solkräm kan vara ett bra sätt att skydda sin hud och vi har diverse solskyddsprodukter med olika solskyddsfaktor (SPF) för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. I regel är det bra att använda en solskydd med högre SPF om man har en blekare hudton. Har du ändå råkat vara ute i solen för länge och bränt dig, har vi även en hel del svalkande after sun-produkter som tillför rikligt med fukt och näring till huden.


För dig som vill skaffa dig en snygg solbrun färg utan att ligga och pressa i den gassande solen, finns det många smidiga brun utan sol produkter som snabbt ger dig det vackra utseendet av en solkysst hud.


Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 65 produkter
Urval
Varutyp
Solskydd31 Brun utan sol13 After sun12 Sololja4 Solskydd Barn2 Ansiktssolskydd2 Kylcreme1
Varumärke
Hawaiian Tropic22 Eco Cosmetics14 EVY Technology6 TanCan5 Anne-Marie Börlind4 Avivir3 Sasco3 Dr Organic2 Tropical Sun2 Rosenserien2 Visa fler...
Märkning
Ekologisk 26
Fri från
Fri från paraben 42
Fri från sulfat 35
Fri från silikon 33
Fri från parfym 22
Fri från alkohol 14
Sortering
Popularitet
1 2 3