Svenskt Kosttillskott

Om ossHistoriaVarumärkenBildarkivRekrytering

Det här är Svenskt Kosttillskott

  • Över en halv miljon nöjda kunder
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Hög kvalitet och stort utbud
  • Bred kunskap
  • Fri frakt över 100 kr
  • Fria returer och fri faktura
  • 10 års erfarenhet

Du är viktigast

På vår prioriteringslista är du alltid nummer ett. Därför har vi hög tillgänglighet på kundtjänst, sociala medier och på hemsidan. Det viktigaste för oss är att du är nöjd med oss och med produkterna du köper från vår butik. Därför har vi fri faktura och fria returer så att du kan få hem dina produkter och prova i lugn och ro. För att visa vår uppskattning har vi även en kundklubb där du får poäng på alla köp och kan ta del av riktigt bra erbjudanden. 

Vi är experter på kosttillskott

Ja, vi är grymma på allt som har med tillskott att göra. Vi som jobbar på Svenskt Kosttillskott är experter på olika områden och tillsammans kompletterar vi varandra. Under de år som gått har vi lyckats samla på oss väldigt mycket kunskap som vi gärna vill dela med oss av. Därför har vi tagit fram en lång rad artiklar och guider där du kan fördjupa dig inom allt som har med kost, träning och hälsa att göra. Glöm heller inte att ta en titt i vår stora receptsamling.

Vi är marknadsledande

Vår kunskap genomsyrar hela vår verksamhet, ända ner till produktnivå. Varje produkt har nämligen unika beskrivningar med fullständigt näringsinnehåll och dessutom kan du se vad andra kunder tycker om den. Är du ändå osäker på om det är rätt produkt för dig, är du välkommen att rådfråga vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till att göra den komplicerade tillskottsbranschen tydligare för dig. 

Högsta kvalitet och stort utbud

För oss är bara det allra bästa bra nog. Därför ställer vi hårda krav på såväl våra egna produkter som på våra leverantörer och samarbetspartners. I vårt sortiment finns över 7000 unika produkter inom kost, träning och hälsa. Alla har valts ut med omtanke för att du ska få det bästa marknaden har att erbjuda. Produkterna som vi producerar under vårt eget varumärke genomgår noggranna kontroller och produceras i fabriker som följer HACCP-standard. Som sagt, bara det bästa är bra nog.

Visste du förresten att vi sponsrar flera framstående elitidrottare och idrottslag? Det tycker vi är ett bevis på att våra produkter fungerar och att de är helt riskfria att använda. Vi är mycket stolta över detta samarbete och förtroendet vi får från våra atleter.

Låga priser och snabba leveranser

Låga priser är en del av hela företagsidén, precis som ärlighet. Därför säljer vi bara högkvalitativa och prisvärda produkter. Även snabba leveranser är något vi prioriterar högt och jobbar hårt med. Vi packar och skickar din order samma dag som du beställer, eller senast vardagen efter. Det betyder att du nästan alltid har dina efterlängtade varor inom 1-2 vardagar. Dessutom ger vi fri frakt när du beställer för mer än 100 kr. Det är det få som slår. Och det skryter vi gärna om.  

Dotterbolag

Svenskt Kosttillskott har ett dotterbolag, Svensk Hälsokost AB, som startades 2009. Denna butik är främst inriktad på hälsokost, skönhetsprodukter och ekologiska livsmedel.

Vilka är vi?

Vi som jobbar på Svenskt Kosttillskott brinner för hälsa, träning och för att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det gäller motionsträning eller elitidrott. Vissa av oss är näringsfysiologer eller medicinkunniga, andra har ett förflutet som tränare eller elitidrottare. Trots att vi har olika bakgrund har vi alla en sak gemensamt, nämligen intresset för hur kost och prestation hänger ihop.