Bara råa råvaror

RÅ kommer från att de pressar och gör råsaft av endast naturliga råvaror, och som inte innehåller något sötningsmedel, socker eller konserveringsmedel. Det du känner i gommen är smakerna från naturen, utan några konstigheter.

Till en början var det supergrönsaken rödbetan som stod i fokus med råsaft från 98 % ekologiska rödbetor och 2 % ekologisk äppelcidervinäger. Idag finns RÅ i en mängd olika goda smaker och utformningar. Välj mellan ren rödebetsjuice och fyll kroppen med nitrat och prestera bättre under träningen, eller ta del av granatäpplets eller lingonens goda smak och kraft tillsammans med rödbetan. Vill du ha något friskt eller en uppiggande dryck med hetta finns även RÅ Frisk, RÅ Ingefärsdryck eller RÅ Ingefärsshot.

Några av dryckerna finns även som bag-in-box i tre liter för den som vill bunkra upp sig med nitrat och fylla sin kropp med antioxidanter och andra nyttigheter. RÅ råsafter och juicer är goda till måltid som måltidsdryck eller enskilda som en energigivande dryck innan träningen.

Hitta din favorit bland råsafterna från WellNOx med goda smaker, grönsaker, frukter och bär!