Aldrig Vila

Idag är Aldrig Vila ett av Sveriges mest välkända varumärken med ett populärt utbud av kosttillskott. Redan 2010 grundades Aldrig Vila av Mikael Hollsten, mer känd som gladiatorn Prime i TV4-programmet Gladiatorerna. Med sin nystartade blogg Aldrig Vila var syftet att inspirera och motivera människor till att alltid följa sina drömmar, och snabbt växte varumärket till en hel gemenskap och till slut en speciellt framtagen kosttillskottslinje. De högkvalitativa kosttillskotten hos Aldrig Vila har tagits fram för att passa in i Mikael Hollstens egen träningsfilosofi och höga krav på kosttillskott.

Stort sortiment av kosttillskott

I det stora sortimentet av kosttillskott finns proteinpulver, PWO, aminosyror och energidryck. Oavsett om du vill komma i form, tränar regelbundet, ska dra igång en deff, diet eller vill ta din träning till nästa steg så finns det produkter för dig i Aldrig Vilas sortiment.

Succén bakom Aldrig Vila

Namnet Aldrig Vila uppstod i en punkt i personliga tränaren Mikael Hollstens liv då han tränade hela fem timmar per dag. Tillsammans med en kollega pratade han om vad ett bra bloggnamn vore, och de kom skrattandes fram till Aldrig Vila eftersom det beskrev Mikael Hollstens vardag väldigt bra. Resten är historia. Mikael Hollstens blogg kom snabbt att växa till ett inspirerande forum där träningsintresserade kunde ta del av Mikaels träningsfilosofi och erfarenheter som personlig tränare.

Bloggen växte i sin tur till ett livsstilsmärke som började tryckas upp på t-shirts, linnen och kepsar. Med den första produkten, en populär PWO, gick startskottet för Aldrig Vilas egna kosttillskott. Kosttillskottslinjen är utformad efter Hollstens egen träningsfilosofi och erfarenhet och de högkvalitativa kosttillskotten har tagits fram för att kunna användas till allsidig, fokuserad och hård träning.

Framgångsrikt varumärke

Idag är varumärket Aldrig Vila välkänt för sina högkvalitativa kosttillskott och bloggar. Företaget drivs av Mikael och hans fru Emelie Hollsten som tillsammans vill leverera hög kvalitet på alla sina produkter. Aldrig Vila genomsyras av tanken på att man alltid ska följa sina drömmar oavsett vad, precis som det träningsintresserade paret själva har gjort. Mikael Hollsten har även coachat deltagarna i tv-programmet Biggest Loser som personlig tränare och han har också en populär podcast.

Ta din träning till nästa nivå med Aldrig Vilas stora sortiment av högkvalitativa kosttillskott!

Produkter

Aldrig Vila BCAA, 500 g
Aldrig Vila BCAA
Placerad i Mina favoriter
4,78
Aldrig Vila
BCAA från det populära märket Aldrig Vila.

- 6:1:1
- Goda smaker
- Lättdrucken
315 kr
Köp
Aldrig Vila Gateway Pure, 320 g
Aldrig Vila Gateway Pure
Placerad i Mina favoriter
Aldrig Vila
Pre workout för extra fokus.

- Avancerad formula
- Hög koffeinhalt
- Uppladdning & återhämtning
349 kr
Köp
Aldrig Vila Whey, 1000g
Aldrig Vila Whey
Placerad i Mina favoriter
Aldrig Vila
Kvalitetsprotein från populära Aldrig Vila.

- Tre olika proteinsorter
- Snabbt upptag
- 25 g protein
259 kr
Köp
Aldrig Vila Nova, 350 g
Aldrig Vila Nova
Placerad i Mina favoriter
Aldrig Vila
PWO med fokus på muskelpump.

- Arginin & citrullin
- Rosenrot
- Koffeinfri
399 kr
Köp
Aldrig Vila Regenerate, 800g
Aldrig Vila Regenerate
Placerad i Mina favoriter
4,78
Aldrig Vila
Unik formula för optimal återhämtning.

- Aminosyror
- Kreatin-nitrat
- B-vitaminer
349 kr
Köp
Aldrig Vila Bio-Colostrum, 250 g
Aldrig Vila Bio-Colostrum
Placerad i Mina favoriter
Aldrig Vila
Potent sporttillskott för muskeltillväxt

- Högeffektiv bladning
- Colostrum & aminosyror
- Aktiv bakteriekultur
399 kr
Köp