Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Spaghettisallad med lövbiff

I denna pastarätt möts tunna strimlor av lövbiff, krispiga grönsaker och mjuk pasta och resultatet blir lika gott som proteinrikt.

En tallrik med spaghetti, lövbiff och grönsaker.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi470 kcal
Protein40,8 g
Kolhydrater61,3 g
Fett4,5 g
Fibrer8,3 g
4 portioner
500 g lövbiff
1/2 gurka
1 röd paprika
1 litet vitkålshuvud
10 champinjoner
1 burk majs
4 portioner spaghetti eller bönpasta
1 lime, saften

Tillredning

Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.

Strimla lövbiffen och stek den lätt i en stekpanna.

Hacka paprika, gurka, vitkål och champinjoner.

Bryn champinjonerna i lite smör så att de blir mjuka och får lite färg. Blanda sedan ner grönsakerna, köttet och svampen i den färdigkokta pastan. Pressa eventuellt över lite limesaft och servera.

Ingredienser

 
Soja Fettuccine
 
Soy Bean Fettucine
 
Soy Bean Spagetti
 
Spaghetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej