
Rubicon
- Lämplig vid utlandsresa
- Svensktillverkad
- Produktbeskrivning
- Näringsinnehåll
- Skriv en recension
- Leverans & betalning
Balanserad tarmflora med mjölksyrabakterier
Rubicon Yoghurtpulver från BioMedica är ett koncentrerat kosttillskott med yoghurtpulver, med mjölksyrabakterier. Ett perfekt alternativ i perioder av en obalanserad tarmflora. Produkten innehåller de två stora bakteriegrupperna Lactobacillus Bulgaricus och Streptococcus Thermophilus, som är vanligt förekommande i yoghurtkultur. Använd som ditt dagliga kosttillskott eller vid orolig mage, exempelvis vid utlandsresa.
- Yoghurtpulver med mjölksyrabakterier
- För en tarmflora i balans
- Lämplig vid utlandsresa
Vad innehåller Rubicon Yoghurtpulver?
Rubicon är ett koncentrerat kosttillskott med yoghurtpulver, med 1,5 gram yoghurtpulver per dagsdos. Yoghurt är välkänt för sitt rika innehåll av mjölksyrabakterier. Rubicon har ett högt innehåll av de två välkända bakteriegrupperna Lactobacillus Bulgaricus och Streptococcus Thermophilus.
Rubicon är en svensktillverkad produkt av bra kvalitet och lämpar sig till dig som vill ha ett dagligt kosttillskott av yoghurtpulver med mjölksyrabakterier, eller i perioder av en orolig mage, exempelvis vid utlandssemester, stress eller bristfällig kosthållning.
Mjölksyrabakterier till tarmfloran
Förr i tiden var det lättare för oss att få i oss mjölksyrabakterier via kosten, när vi syrade mycket av maten. Idag är filmjölk och yoghurt våra främsta källor till naturliga mjölksyrabakterier. Ett kosttillskott med en koncentrerad mängd yoghurtpulver kan vara ett alternativ att tillgodose sig en extra dos av dessa mjölksyrabakterier, ibland även kallad probiotika.
Vi har en naturlig tarmflora av miljoner bakterier vars främsta uppgift är att skydda mot skadliga bakterier, som en del av vårt immunsystem. Alla miljontals bakterier tillhör olika bakteriesläkten med olika egenskaper. I Rubicons yoghurtpulver förekommer främst grupperna Lactobacillus Bulgaricus och Streptococcus Thermophilus, som är vanligt i yoghurt. Lactobakterier hjälper till att omvandla laktos i fil och yoghurt till mjölksyra.