Rehab

Smärta i muskler och leder är inte bara jobbigt och gör ont, det kan även hindra oss från att vara så aktiva vi egentligen önskar, och i värsta fall även orsaka mer problem. Här hittar du ett stort utbud skydd som kan lindra din smärta samt hjälpa dig i din rehabprocess.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 237 produkter
Urval
Varutyp
Liniment37 Knäskydd35 Stödstrumpor25 Avancerade ledtillskott18 Armbågsskydd16 Kollagen11 Vadskydd10 Skosulor10 Handledsskydd rörligt10 Värmebyxa8 Visa fler
Varumärke
Rehband60 Vulkanskydd26 Funq Wear18 Back on Track18 Mueller15 OSIMAGNESIUM 13 Mabs9 Ormsalva7 Trikem6 Healthwell6 Visa fler
Sortering
Popularitet
1 2 3

Rehabilitering & förebyggande

När vi har ont på ett ställe tenderar vi att bli snedbelastade och få ont på fler ställen. Låt inte smärta och stelhet hindra dig från att vara aktiv och må bra. Vi har kvalitativa led- och muskelskydd för hela kroppen, oavsett om du drabbats av förslitningsskador, träningsskador eller vill förebygga att problem uppstår.

Bra ledskydd

Ett bra ledskydd ska sitta på plats och ge både värme och kompression till det drabbade området, så att det bättre kan få stöd och hinna reparera sig på bästa sätt.

Vi har de marknadsledande märkena bland ledskydd och ortopediska inlägg och ett stort utbud för att du ska hitta det bästa stödet för just dig och din rehab.