Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Recept: Ugnsbakad torsk med fetaost

Fetaost ger torsken fantastisk smak och gör denna fiskrätt till en lyxig vardagsfavorit. Proteinrikt och mindre än 500 kalorier per portion!

Fetaostbakad torsk med potatis och sparris.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi462 kcal
Protein39,8 g
Kolhydrater46 g
Fett11 g
Fibrer8,5 g
4 portioner
600 g torsk
8-10 pickles
150 g fetaost
900 g potatis
70 g rucola
4 tomater
400 g sparris

Tillredning

Värm ugnen till 225 grader. Skala potatisen och koka den sedan i ungefär 20 minuter, eller tills den är mjuk.

Lägg under tiden torsken i en ugnsfast form och garnera med skivade pickles. Smula över fetaost och stek i ugnen i ungefär 15 minuter.

Koka sparrisen i 5-10 minuter. Servera torsken med potatis, sparris, rucola och tomater.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej