0 produkter
0 kr
Denna somriga sallad kan njutas som både tillbehör till grillat eller som en enklare lunch en varm sommardag.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
600 g färskpotatis eller klyftpotatis | |||||||||||||
1/2 melon | |||||||||||||
15 rädisor | |||||||||||||
0,5 dl gojibär | |||||||||||||
3 tomater | |||||||||||||
2 st krukor sallat | |||||||||||||
1 gul paprika | |||||||||||||
1 röd paprika | |||||||||||||
200 g haricot verts | |||||||||||||
Börja med att koka potatisen, alternativt tillaga klyftpotatisen i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.
Koka haricot verts i lättsaltat vatten i ett par minuter eller tills de fått önskat tuggmotstånd.
Skär melon, sallat, tomater, paprikor och rädisor i mindre bitar och blanda samman i en skål. Skär potatisen i mindre bitar och blanda ner potatis och haricot verts i salladen.
Strö över gojibär och servera salladen som tillbehör eller som en lättare lunch.
Tips! Gör salladen matigare genom att blanda ner exempelvis kyckling eller tonfisk.