0 produkter
0 kr
Denna pastarätt kan varieras i det oändliga bara genom att använda det som du har hemma i kylskåpet. Kycklingen och bönpastan gör dessutom denna rätt rik på både protein och fullkorn.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
4 kycklingfiléer | |||||||||||||
1 paket bönpasta | |||||||||||||
3 salladslökar | |||||||||||||
1 röd paprika | |||||||||||||
1 gul paprika | |||||||||||||
1 kruka persilja | |||||||||||||
Skal från en citron | |||||||||||||
Salt och svartpeppar |
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Skär kycklingfiléerna i tärningar, krydda med salt och peppar och stek dem tills de är helt genomstekta. Häll kycklingen på en tallrik ställ åt sidan.
Strimla salladslöken och paprikorna och fräs dem några minuter i stekpannan.
Blanda ner kycklingen, den färdigkokta pastan och citronskalet i stekpannan och rör om. Servera direkt.