0 produkter
0 kr
Dessa mättande muffins är kolhydratsnåla och glutenfria och passar dig som går på diet eller är allergisk. Med proteinpulver och keso blir de dessutom rika på protein och den goda smaken av rabarber och kokos gör att du har svårt att bara ta en.
Ingredienser |
| ||||||||||||
ca 15 st | |||||||||||||
2 ägg | |||||||||||||
2 dl mjölk | |||||||||||||
1 dl keso | |||||||||||||
35 g kokosolja (smakneutral) | |||||||||||||
2 dl mandelmjöl | |||||||||||||
1 dl Core Whey natural | |||||||||||||
2 tsk bakpulver | |||||||||||||
2 rabarberstjälkar | |||||||||||||
0,5 dl riven kokos | |||||||||||||
Värm ugnen till 200 grader. Skala rabarberna och skär dem i tunna skivor. Blanda med kokosflingorna och ställ åt sidan.
Blanda samman ägg, mjölk, keso och kokosolja. Tillsätt sedan mandelmjöl, proteinpulver och bakpulver. Rör om noga och rör sedan ner rabarber- och kokosblandningen. Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter. Låt svalna.