Pasta Penne GF EKO, Hälsa & Livsmedel - Urtekram Pasta Penne GF EKO, Hälsa & Livsmedel - Urtekram
Urtekram

Pasta Penne GF EKO

Placerad i Mina favoriter
Storlek
250 g
##SALE_DATE##
Vårt pris
19,00 kr
 
Ca. pris
Kampanjpris
19,00 kr
 
Ord.pris
19,00 kr
I lager, skickas i morgon.
Uppskattad utleveranstid baseras på fraktsätt och produktens tillgänglighet. Med reservation för lagerfel.
Fri frakt! Fri frakt vid kr
Detaljerad information

Detaljerad information

Storlek: 250 g
Innehåll per:100 g 
Energi351 kcal 
1 490 kJ 
Protein7,8 g 
Kolhydrat75 g 
- varav sockerarter0,7 g 
Fett1,6 g 
- varav mättat fett0,3 g 
Kostfiber2,5 g 
Salt0 g 
Tillagning: Koka pastan i en riklig mängd vatten och lite salt, ca 12-14 minuter.
Ingredienser: majsmjöl, rismjöl, bovetemjöl, quinoamjöl.
Ekologiska ingredienser.
Viktigt: Förvaras torrt och ej över normal rumstemperatur.
Tryck för att se detailjerad information för Pasta Penne GF EKO.

Glutenfri och ekologisk pasta

Urtekrams pennepasta är äkta italiensk pasta med glutenfria och ekologiska ingredienser. Vid tillverkningsprocessen fokuserar man 100 % på det glutenfria köket för att skapa ett hantverk som passar alla. Pastan består enbart av naturliga ingredienser utan konstgjorda tillsatser och de mjölsorter som används innehåller naturligt mer fiber och protein än vanligt pastamjöl.

  • Pasta Penne från Italien
  • Cert. glutenfri och ekologisk
  • Tillagningstid 12-14 minuter

Kundrecensioner

5,0 av 5
, 2016-04-21
En pasta i hästväg som är kraftigt mycket godare än vetepasta. Intressant mix med olika sorters mjöler som ger en matig smak, god med olivolja och sallad.
Recension
Regler: För att recensera måste du ha provat produkten. Recensionen ska vara saklig och direkt relaterad till produkten. Produktfrågor hänvisas till kundtjänst. Din recension kommer att visas när den godkänts i vårt system vilket normal tar 1-3 arbetsdagar.
Tack för din recension!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte hållas ansvariga för innehållet i kommentarfältet. » Läs mer