Crispy Cassava Chips, Hälsa & Livsmedel - Renee Voltaire Crispy Cassava Chips, Hälsa & Livsmedel - Renee Voltaire
Renee Voltaire

Crispy Cassava Chips

Placerad i Mina favoriter
Storlek
70 g
Smak
Sea Salt
##SALE_DATE##
Vårt pris
17,00 kr
 
Ca. pris
Kampanjpris
17,00 kr
 
Ord.pris
17,00 kr
I lager, skickas på måndag.
Uppskattad utleveranstid baseras på fraktsätt och produktens tillgänglighet. Med reservation för lagerfel.
Fri frakt! Fri frakt vid kr
Detaljerad information

Detaljerad information

Storlek: 70 g
Innehåll per:100 g 
Energi429 kcal 
1 796 kJ 
Protein3 g 
Kolhydrat60,7 g 
- varav sockerarter7,1 g 
Fett21,4 g 
- varav mättat fett3,6 g 
Kostfiber60,7 g 
Salt7,1 g 
Serveringsförslag: Gott som ett nyttigare snacks.
Ingredienser: kassava (70 %), palmolja (ej härdat, ej från skyddat område), havssalt.
Viktigt: Förvaras torrt och ej över normal rumstemperatur.
Tryck för att se detailjerad information för Crispy Cassava Chips.

Krispiga chips av kassava

Har du tröttnat på de traditionella potatischipsen och vill testa något nytt, är dessa oemotståndliga kassavachips något för dig. Härligt krispiga med en naturligt nötig smak, smaksatta med endast en gnutta havssalt. Uppskattat såväl vid fredagens mys som till lördagens fest. Gott för både barn och vuxna, och passar utmärkt till de flesta dippsåser.

  • Krispiga chips av kassava
  • Smaksatta med havssalt
  • Nötig smak som passar till dippsåser

Kassava är en rotfrukt som växer i Ecuador och som använts i många tusen år för sin goda smak och näringsrika innehåll.

Kundrecensioner

5,0 av 5
, 2016-03-12
Gott & nyttigt
, 2015-09-09
Supergoda!
Recension
Regler: För att recensera måste du ha provat produkten. Recensionen ska vara saklig och direkt relaterad till produkten. Produktfrågor hänvisas till kundtjänst. Din recension kommer att visas när den godkänts i vårt system vilket normal tar 1-3 arbetsdagar.
Tack för din recension!
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte hållas ansvariga för innehållet i kommentarfältet. » Läs mer