Pasta med tomatpesto och bacon

Denna pasta blir otroligt krämig tack vare den smakrika tomatpeston. Baconet tillför härligt krisp och sälta till denna vardagsrätt.

Spaghetti blandat med tomatpesto och bacon.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi564 kcal
Protein29 g
Kolhydrater49,5 g
Fett26,3 g
Fibrer7,3 g
4 portioner
Tomatpesto
15 soltorkade tomater
1 dl riven parmesanost
2 vitlöksklyftor
0,5 dl olivolja
25 g pinjenötter
4 port spaghetti
300 g mager bacon

Tillredning

Börja med peston. Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar och lägg sedan ner dem i en mixerskål. Tillsätt parmesanost, vitlöksklyftor, olivolja och pinjenötter och mixa till en slät kräm.

Skär baconet i strimlor och stek till önskad knaprighet.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda sedan den färdigkokta pastan med tomatpeston och blanda sedan ner baconbitarna. Servera med några kvistar färsk persilja och njut!

Ingredienser

 
Spaghetti
 
Soy Bean Spagetti

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej