0 produkter
0 kr
Unna dig själv en god pizza som är både proteinrik och fettsnål jämfört med vanliga pizzor. Kyckling, svamp och lök i kombination med den smälta osten är ren smakmagi!
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 st | |||||||||||||
4 tortillabröd | |||||||||||||
2 kycklingfiléer | |||||||||||||
2 dl passerade tomater | |||||||||||||
2 tomater | |||||||||||||
1/2 gul lök | |||||||||||||
6 champinjoner | |||||||||||||
150 g mager riven ost (11 %) | |||||||||||||
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och krydda med salt och peppar. Stek kycklingen på medelhög värme tills den är helt genomstekt.
Bre ett lager passerade tomater på varje tortillabröd, men lämna någon centimeter i kanterna. Skiva tomaterna, löken och champinjonerna tunt. Lägg på kyckling, tomatskivor, lök och champinjoner om vartannat på varje tortillabröd och avsluta med den rivna osten. Grädda i ugnen i ca 15 minuter, eller tills osten smält och tortillabrödet fått lite färg i kanterna.