Aktuella artiklar | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Matlådor | Ambassadörer

Leksands IF - Återhämtning med rätt kosttillskott

Under 2019 påbörjade Svenskt Kosttillskott ett samarbete med Leksands IF herrlag i ishockey. Spelarna har sedan dess fått tillgång till ett antal av Svenskt Kosttillskotts produkter som ska hjälpa dem att ta prestationerna till nya nivåer.

- Samarbetet med SVK har fungerat klockrent under vårt första år som ambassadörer. Samarbetet har gett oss möjlighet att säkerställa att våra herrspelare återhämtar sig på bästa möjliga sätt med hjälp av framförallt deras Core Whey Protein och Core Gainer. Att enkelt och smidigt få i sig protein och kolhydrater efter träning är en viktig del i spelarnas återhämtning.

Det säger Jesper Gillerås som arbetar som Strength & Conditioning Coach för laget. Förutom uppbyggande protein och kolhydrater använder spelarna också prestationshöjande kreatin i samband med matcher och träning, såväl som mineraler i form av kalcium och magnesium.

Tips på produkter

 
Creatine Bisglycinat
 
Core Creatine
 
Core Gainer
 
Core Whey Protein
 
Cal-Mag Complex+
 
Calcium Complex+
 
Magnesium Citrat+

- Med så mycket matcher och träningar under en säsong så kan det ibland vara svårt att få i sig allt via kosten så detta ger oss även möjlighet att säkerställa kolhydrat- och proteinintag hos spelarna. Effekten blir framförallt att vi säkerställer att spelarna direkt efter träning eller match kan börja återhämta sig och på så sätt förbereda kroppen fysiskt inför nästa träning eller match.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej