Bild saknas

L-Argiplex man

5 av 5
För sexuellt aktiva män.

- Snabb effekt
- För mannens behov
- Med Arginin

Vårt pris

229 kr
Produkten är slutsåld och kommer ej inkomma igen.
Arginin 750
60 kaps
Arginin 750
129 kr
 
Tips
Tribulus 90
100 tabl
Tribulus 90
179 kr
 
4,8
4.81 av 5
Tips
OP10MAX
10 kaps
OP10MAX
299 kr
 
Tips
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Recensioner (4)
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Kosttillskott för sexuellt aktiva män

L-Argiplex ger för många effekt redan inom 12-48 timmar. För andra kan det ta några extra dagar. L-Argiplex Original Man är särskilt anpassad efter mannens behov, och bygger på Nobelpristagarnas forskning.

Vad är L-Argiplex?

De främsta substanserna i L-Argiplex är L-Arginin, med vegetabiliskt ursprung, som i kroppen ombildas till kväveoxid, magnesium och vitamin E, men innehåller även vitamin C, vitamin B6, folsyra och zink. Magnesium bidrar till en normal energiomsättning, normal muskelfunktion samt att minska trötthet och utmattning. Vitamin E fungerar som en antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler mot fria radikaler. Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion, samt till att reducera trötthet och utmattning. Vitamin B6 hjälper till att reglera hormonaktiviteten. Zink i sin tur finns tillsatt på grund av dess bidrag till att bibehålla normala nivåer av manligt könshormon i blodet.

L-argiplex

Observera att L-Argiplex inte ska förväxlas med receptbelagda mediciner mot nedsatt sexualfunktion. L-Argiplex kan med fördel användas kontinuerligt.

Varumärke

Näringsinnehåll
Produktrecensioner (4)
Martin, 2015-12-09
Märker helt klart en stor skillnad när jag äter L-Argiplex. Är som att vara i tonåren igen :)
Eddie, 2015-01-16
Jag märker skillnad på flera områden. Innan jag började äta L-Argiplex så var jag kall om mina fötter och ryggen vid njurarna. Nu har jag fått varma fötter och rygg. Även lust och förmåga har ökat. Jag är mkt nöjd.
Seppo, 2014-10-02
L-argiplex fungerar si sådär, men jag blir illamående av det, så det passar inte mig, och säkert många fler med mig.
Däremot fungerar citrulline för mig utmärkt. Det är ett naturligt födoämne som gynnar cellernas ämnesomsättning och bildadet av kväveoxid i blodet, vilket bidrar till sexualfunktionen på ett naturligt sätt. Bra energihöjare på alla plan dessutom, framför allt för oss äldre, som har lite för långsam energiprocess i cellerna. Vattenmelon är bästa naturliga källan, fast man ska äta minst 1/4 vattenmelon per dag flera dagar i sträck för en bra effekt på det sexuella.
Det är lite enklare med kapslar eller pulver. Finns att få som näringstillskott till kroppsbyggare, då man har funnit att det ger också mer ork vid muskelträning.
Leif, 2013-07-14
Tabletterna hjälper till att höja den sexuella lusten, som ibland sviktar i min ålder. Möjligen ligger det en del psykologi i förtärandet, men det funkar.
Viktigt: Alla kommentarer uttrycker kundens/författarens åsikter. Svenskt Kosttillskott kan därför inte ta ansvar för att information är korrekt utan ska ses som en vägledning från andra personer.

Medelbetyget är uträknat från de senaste 100 kommentarerna.
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Arginin 750
60 kaps
Arginin 750
129 kr
 
Tips
Tribulus 90
100 tabl
Tribulus 90
179 kr
 
4,8
4.81 av 5
Tips
OP10MAX
10 kaps
OP10MAX
299 kr
 
Tips
L-Argiplex Kvinna
100 kaps
L-Argiplex kvinna
229 kr
 
3,3
3.33 av 5
Andra har köpt