Volleyboll på stranden

Bara för det är sommar vill vi inte att ni ska glömma träningen! Tillsammans med Nocco tävlar vi därför ut en plats till Profitness Camps Training Camp i Marbella 26/9-3/10.

Vill du åka på denna succéresa och coachas av våra grymma atleter Peter Bláha och Lukas Högberg?

Ta då en träningsbild som visar att du håller igång även i sommar och ladda upp på Instagram. Motivera varför du vill åka, samt tagga #NoccoSVK #Nocco och #Svensktkosttillskott så är du med och tävlar.

Tävlingen pågår 1/7-24/7

1:a plats: Resepaket med Profitness till Marbella inkl. flyg, boende, 3 mål om dagen, 10 training sessions, föreläsningar och tillskott. Läs mer här. (Värde 20 000 kr)

2:a-5:e plats: Paket med Core Performance, Core BCAA Powder och ett 24-pack Nocco (Värde 1100 kr)

Tävlingsregler

Du får ställa upp med obegränsat antal bidrag men du kan endast vinna ett pris i tävlingsmomentet. För att ditt bidrag ska vara giltigt måste det taggas med följande hashtags: #Svensktkosttillskott #Nocco och #NoccoSVK

Det är inte tillåtet att efterhandstagga gamla bilder, alla bilder som publicerats innan tävlingens start kommer därför att diskvalificeras från tävlingen. Endast bilder som deltagaren själv fotat är godkända tävlingsbidrag. Genom att vara med i tävlingen godkänner du att ditt bidrag får publiceras tillsammans med ditt användarnamn i Svenskt Kosttillskott, Nocco och Profitness Camps mediekanaler. Anställda på Svenskt Kosttillskott och Nocco får ej delta i tävlingen.

Första pris är en all-inclusive resa med Profitness Camps till Marbella 26/9-3/10. Andra till femte plats är kosttillskottspaket bestående av Core Performance, Core BCAA Powder 400 g samt 24-pack Nocco. Priserna är personliga och får ej överlåtas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen pågår fr.o.m. 1 juli t.o.m. 24 juli. Efter att tävlingen avslutats kommer en jury bestående av personal från Svenskt Kosttillskott och Nocco att utse vinnaren som sedan kommer att kontaktas via Instagram. Juryns beslut går inte att överklaga.

Löpning i naturen