Naturliga produkter med ekologiskt innehåll

CocoVi är ett företag som vill erbjuda dig som kund naturliga och ekologiska produkter utan tillsatser. Därför har de också satsat helt på Raw food och produkter som är naturligt fria från gluten och laktos. CocoVi anser att näringsrik mat ska vara rolig och enkel och att deras produkter ska passa alla från den som är intresserad av att äta hälsosamt till den som bara vill addera lite nya ingredienser i köket. Deras motto är att du ska få i dig nyttig mat genom att addera och inte förbjuda produkter.

Ända sedan den första produkten i CocoVis sortiment har fler ekologiska produkter tillkommit. Idag hittar du allt från olika mjölsorter till chiafrön och protein i sortimentet. Gemensamt för dessa produkter är att alla är märkta med EU-lövet som garanterar att minst 95 % av innehållet kommer från ekologiskt certifierade jordbruk.

Vad betyder raw food?

Raw food innebär att produkten inte har hettats upp över 42 grader för att alla näringsämnen fortfarande skall finnas bevarade. Det svenska ordet för raw food är "levande föda" vilket beskriver mycket väl att nyttiga enzymer och antioxidanter fortfarande lever kvar i maten. CocoVi erbjuder endast produkter som är raw och utan tillsatt socker så att du kan tillgodose dig viktig näring och antioxidanter.

Med CocoVis produkter kan du enkelt blanda till en nyttig proteinshake eller testa nya spännande inslag som chiafrön i din mat!