Lakritspannacotta med hallon

Laktritspannacotta

Lakritspannacotta - med lakritspulver från Kung Markatta som bas kommer bli en riktig favorit för dig som är lakritsfantast!

Ingredienser 4 portioner

2 gelatinblad

4 dl vispgrädde

1/2 dl kokospalmsocker

1 - 2 1/2 msk lakritspulver (Kung Markatta)

Gör så här:

Lägg gelatinet i kallt vatten.

Koka upp grädde och socker i en kastrull. När gräddblandningen kokat upp häller du lakritspulvret i kastrullen och rör om.

Pressa sedan vattnet ur gelatinbladen och rör ner dom i gräddblandningen, se till så att de smälter bort. När detta är gjort häller du upp den färdiga blandningen i fyra skålar. Skålarna ska med fördel stå i kylen i minst 3 timmar innan servering.

Toppa desserten med färska hallon!

Ingredienser

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!