Jordgubb och balsamic proteinkompott

Jordgubbskompott i glasburk.

En snabb och god kompott, perfekt som ett mellanmål eller nyttig efterrätt.

Ingredienser 2 port

innehåll per 1 portion

150 g jordgubbar

40 g Core Protein jordgubb

1 tsk guarkärnmjöl

1 msk balsamicvinäger

1/2 tsk stevia

20 g finhackade hasselnötter

Energi 177,3 kcal

Protein 16,7 g

Kolhydrater 9,1 g

Fett 8 g

Gör så här:

Mixa hälften av jordgubbarna med protein, guarkärnmjöl, stevia och balsamicvinäger till en jämn smet. Tärna resten av jordgubbarna och blanda i.

Hacka hasselnötterna och lägg i hälften i botten på ett glas. Fyll på med kompotten och toppa med resten av nötterna.

Låt stå i kylen ca 1 timme.

Ingredienser

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Skriven av