Glutenfria bananpannkakor

Pannkakor med blåbär och banan.

Dessa pannkakor är inspirerade av de härligt fluffiga amerikanska pannkakorna men är ett mycket nyttigare alternativ. Pannkakorna är gluten- och laktosfria så att hela familjen kan njuta oavsett intoleranser.

Ingredienser till ca 4 små pannkakor

8 ägg

2 bananer

6-8 msk kokosmjölk eller mandelmjölk

4 msk kokosmjöl

1 tsk bakpulver

Kokosolja att steka i

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixa med en stavmixer. Se till att du får en jämn smet. Stek pannkakorna på låg värme 2-3 min på varje sida. Servera med färsk frukt och bär.

Toppingtips!

Toppa pannkakorna med fett- socker- och kalorifri sirap från Walden Farms. Finns i massvis av goda smaker.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!