Carbonara med hampaspagetti

Hampaspagetti och carbonara.

En sundare carbonara med kalkonbacon och hampaspagetti! Hampaspagetti ger dig en komplett proteinkälla som består av alla de åtta essentiella aminosyrorna. Du får också i dig essentiella fettsyror som Omega 3 och 6 samt vitaminer och mineraler.

Ingredienser

Näringsinnehåll

100g tärnad kalkonbacon
20g hackad lök
1 hackad vitlöksklyfta
1 ägg
1/2 dl matlagningsgrädde 7%
10g riven parmesanost
50g hampaspagetti
kokosfett
Malen svartpeppar
Örtsalt
Energi264,5 kcal
Protein17,7 g
Kolhydrater13 g
Fett18,6 g

Gör så här

Koka pastan i saltat vatten i 6 minuter. Medan pastan kokar stek löken, vitlöken och kalkonbacon i kokosfett i ca 6 minuter tills baconet blivit knaprigt. 

Blanda ägg, mini mat och hälften av parmesanosten i en skål. Sila pastan och häll det i skålen tillsammans med baconet. Rör om och krydda med malen svartpeppar och örtsalt. Toppa med resten av parmesanosten.

Rekommenderade produkter

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Skriven av Jonas Andersson